ANNE VE BABALAR KOZALAK'I NEDEN TERCİH ETMELİ?

Kozalak Dört İşlem Zeka İksiri, 7-12 yaş grubu çocuklarımız için hazırlanmıştır. Çocuğunuzun dört işlem ile ilgili problemleri kendinden emin bir şekilde çözmeyi öğrenmesine yardım eder. 

Sayı sayma ve sayılarla dört işlem becerisi kazanmak neden bu kadar önemli? Araştırmalar gösteriyor ki çocuklar sayı saymayı, sayıları farklı şekillerde göstermeyi ve sayılarla dört işlem yapmayı öğrendikçe farklı işlemler ile ilgili problemleri çözmede özgüven kazanırlar ve daha stratejik düşünme becerisini geliştirirler.

Eğitim materyali olan Matematiksel dört işlem aracı Kozalak, 7-12 yaşları arasındaki çocuklara oyun oynarken eğlendirerek öğretmek maksadı ile tasarlanmıştır.

Kozalak, çocuklarımızı, matematik derslerinde öğrendikleri dört işlem becerilerini diğer tüm branş derslerinde de kullanılabilir konuma getirmekte ve de yaşam boyu hayatlarında kullanma becerileri sağlamaktadır.

Benim çocuğum neden çabuk kavramıyor diye endişeye kapılmayın, unutmayın ki her çocuğun ayrı özelliği vardır… Çocuğunuzun bireysel gelişim özelliğini lütfen gözden geçirin.

Her çocuk duygularını geliştirmek ve duygularını tanımak yoluyla meraklarını gidermek ihtiyacındadır. Kozalak Zeka İksiri'ni öğrenen öğrenci kendini ve yakın çevresini daha iyi öğrenip kavrayacaktır. Öğrendikleriyle yeni kavramlar ile kendilerine ve çevrelerine karşı güven duyguları gelişecektir. Diğer derslerde ve çeşitli alanlardaki başarısının temeli oluşur. Çocuklarımızın araştırma yapma isteği artacak, yaratıcılığı ve düş gücü artacaktır.

Çocuklar bir arada aynı sınıfta ders dinliyorlar da bizim çocuk neden kırık getiriyor ki? Her hâlde doğru dürüst, can kulağıyla derslerini dinlemiyordur, ya da verilen ödevleri tam tamına yapmıyordur?

Öğrenme bireyseldir. Bir öğrencinin yeni öğretilen konuyu iyi öğrenebilmesi için, öğrenme işine etkin olarak katılması, kendisine sunulan uyarıcıları seçmesi, bunları kendisi için anlamlı hâle getirmesi ve kendi beyin harmanında harmanlayıp uygun tepki üretmesi gerekir ki, öğrenebilsin. Öğrenci anlatılanları iyi öğrenebilmesi için, duyu organlarını iyi kullanması, öğretenin de öğrenenin duyularını iyi hareket ettirmesi gerekir ki öğrenme gerçekleşsin.

Bir Kızılderili atasözü: "Bana söylersen unuturum, gösterirsen yarısını unuturum, yaptırırsan hiç unutmam."

İşte Kozalak çocuğunuzun odaklanmasını, duyularının gelişmesini ve anlatılanı kolayla anlamasına yardımcı olan bir oyun, eğlence ve bilgilendirme aracıdır.

Sipariş etmek istiyorsanız 0 532 254 35 88 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

0 Yorumlar