KOZALAK NASIL DOĞDU?

Kozalak'ın doğuş hikayesi bir çocuğun dört işlem ile olan sıkıntısını gidermek ve okul hayatına katkı sağlamakla başladı.

Kozalak Çocuk
PISA (Uluslar arası Öğrenci Değerlendirme Programı) yarışmalarında OECD ülkeleri arasında yapılan 15 yaş grubu çocukların okuduğunu anlama, dört işlem yapabilme ve bilimsel düşünme yarışması yapılmaktadır. Ülkemizden katılan çocuklar matematik dalında 36 ülke içinde sondan ikinci olmuşlardır. Bu olay bir matematik öğretmeni olarak beni rahatsız etti.

Arkadaşım Erdin’in oğlu Aykut’un matematik dersinden kırığı olduğunu öğrendim. PISA yarışmalarındaki başarısızlığımızın ve Aykut’un başarısız durumunun çözüme kavuşturulması ve çocuklarımızın eğlenerek dört işlemi öğrenmeleri için Kozalak’ı yapmaya karar verdim.

Kozalak ile dört işlemi Aykut daha severek yaptığını gözlemledim. Kozalak’ın tüm çocuklara ulaşması için girişimde bulundum ve bu ürünün patentini alıp seri üretime geçtim.

Aykut, Kozalak sayesinde sadece dört işlemi kolayca yapmayı öğrenmedi, bunun yanında el becerisini geliştirdi, odaklanması arttı ve dersi daha iyi ve daha uzun sürelerde dinleyerek öğrenme yetisi daha da gelişti.

Tüm dileğim çocuklarımızın evrensel bir dil olan matematiği öğrenip dünya çocuklarıyla aynı dili konuşmasını, ayrıca bilişsel ve duyusal yetilerinin de artmasını istiyorum.

Siz de bu ürün sayesinde çocuğunuza matematiği kolayca sevdirebilir, derslerine olan katkısını gözlemleyebilirsiniz.

Sipariş etmek istiyorsanız 0 532 254 35 88 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

0 Yorumlar