MATEMATİKSEL DERS ARACI KOZALAK NEDİR?

7-77 yaş arası herkesin matematiksel 4 işlemi oyun oynayıp eğlenerek öğrenmelerini sağlar ve öğrenmeyi eğlenceli hâle getirir. Çünkü biliyorsunuz ki oyun, öğrenmenin en güzel yoludur. Amaç: İnsanların doğuştan getirdiği düşünme kabiliyetini geliştirmek ve mantıklı düşünme yolunu öğretmek.
Bu alet ile herkes, 4 işlemle ilgili problemleri kendinden emin bir şekilde birbirleriyle paylaşarak, konuşarak çözmeyi öğrenmektedir.
Kozalak üzerindeki ipi eliyle kullanarak matematik işlemi yapılırken, beyin farklı çalışmaya zorlandığı için bu da kişinin el-göz koordinasyonu sağlanırken, psikomotor otokontrolünü artırmaktadır.
Toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemlerinin pratik olarak zihinden yapılmasını, bağımsız düşünülmesini ve Kozalak üzerinde gösterilmesini sağlar.
Oyun oynayıp eğlenerek daha kalıcı öğrenme sağlayan bu oyun aracı ile oynayan öğrenci, beyninin hem sol hem de sağ lobunu çalıştırmakta, onun için bu alet, analitik algıyı, stratejik düşünmeyi, problem çözme yeteneğini, sezgisel ve yaratıcı düşünme becerisini geliştirmektedir.
Oyun aracı üzerinde işlem yapan öğrenci, ip ile yaptığı işlemlerin bitiminde aracın arka kısmındaki cevap anahtarında, ip ile örtüşmenin sağlandığını görüp yaptığı işlemlerin doğru olduğu kanaatine varınca başarmanın hazzını yaşamaktadır.
Siz de bu aleti okullarda öğrenciler için ya da evde çocuğunuz için sipariş etmek istiyorsanız 0 532 254 35 88 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

6 Yorumlar

  1. MATEMATİK EĞİTİMİ ADINA YENİ BİR ŞEY ÜRETİLMİŞ AMA YETERİNCE PROJE AÇIKLANMAMIŞ İLGİLİ VİDEODAN DA BİR ŞEY ANLAŞILMIYOR. YİNE DE BİR ÖĞRETMENİN BÖYLE ANLAMLI ÜRETKENLİĞİ İÇİN KUTLUYORUM.

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Merhaba Ferat Bey

      0 532 254 35 88 nolu telefondan bize ulaşabilir, fiyat bilgisini size ulaştırabiliriz.

      Sil
  3. AMACA ULAŞMAK GAYRET GEREKTİRİR TEBRİKLER HOCAM

    YanıtlaSil
  4. Emeklerinize sağlık. Hayatın manasıdır matematik. Matematiğin olmadığı hiç bir yer yoktur. Tebrik ve teşekkürlerimle başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil